KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA - NABOO

A Naboo-t arra tervezték, hogy mindazzal a technológiával szolgáljon, amelyre szükséged van bármilyen típusú étel elkészítéséhez, egyidejűleg figyelembe véve a maximális felhasználási egyszerűséget. Elég egy ujjal megérinteni az ikont, hogy csodálatos ételeket varázsolj az asztalra.

Így az első naptól kezdve tényleges megtakarítást eredményez, mely lehetővé teszi az egyes fogásokra kivetített haszon növelését.

Naboo nem egy egyszerű sütő, hanem egy igazi főző technológia.

Egy ételfőző eszköz, de még annál is több.

Lainox összeállított egy képzett és utolsó generációs technológiákban jártas szakemberekből álló csapatot, akik összefognak, hogy partnereid legyenek a konyhában és segítsék vállalkozásodat.

A Naboo-t a többi professzionális sütőtől megkülönböztető, abszolút egyedi jellemző neve: Felhő. A Felhőben találod azokat a tartalmakat, amelyek révén eljutsz a kész ételig, mert a felhőbe tettük a know how-t, vagyis a recepteket, az eljárást, az elkészítési módot, a főzési programot és az egyes ételek tálalását.

Naboo rendelkezésedre bocsátja, javasolja, újra beállítja mindazt, mely a megfelelő végeredményzáloga.

Miért a Naboo?

  • WI-FI-N KERESZTÜLI CSATLAKOZÁS
  • A FELHŐBE VALÓ BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ RÉVÉN
  • AZ ÖSSZES TARTALOM MINDIG RENDELKEZÉSRE ÁLL
  • AZ ÖSSZES TARTALOM, BEÁLLÍTÁS, SZEMÉLYRE SZABÁS BIZTONSÁGI MENTÉSE
  • A TARTALMAK MEGOSZTÁSA TÖBB KÉSZÜLÉKEN
  • A MŰSZAKI ÜGYFÉL SZOLGÁLAT MINDIG ELÉRHETŐ A TÁVSZERVIZNEK KÖSZÖNHETŐEN

MINDEN RECEPT EGY KATTINTÁSRA

Mindig rendelkezésre álló és frissített receptek a világ minden tájáról a Lainox felhőnek köszönhetően.

EGY ÉRINTÉS

A kiválasztott receptnek megfelelő ideális főzés azonnali végrehajtása.

FELHASZNÁLÓBARÁT

Az interfész olyan, mint a saját mobil berendezés, ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik: receptek keresése, menü böngészés, ikonok húzogatása, mappák létrehozása és szervezése a saját receptek elrendezéséhez.

KONFIGURÁLHATÓ KÉPERNYŐ

A fő képernyőbe mindenki beviheti saját receptjeit, azokat, amelyeket általában használ. A fényképpel és névvel ellátott ikonok könnyen átláthatóvá teszik a programozást.

INTELLIGENS FELISMERÉS

Naboo ellenőrzi a különböző termékek főzési összeférhetőségét többszintű üzemmódban és jelzi, hogy melyik főzési módok végezhetők el egyidejűleg és melyikek nem.

TÖBBSZINTES FŐZÉS

A Többszintes főzőrendszerrel egyidejűleg több, eltérő főzési idejű étel készíthető és Naboo hang- és fényjelzéssel értesít bennünket, amikor az egyik tálca készen van.

Így holtidőt, részleges kihasználást és felesleges fogyasztást takaríthatunk meg.

SMOKEGRILL FŐZÉS

Naboo a SmokeGrillel lehetővé teszi, a professzionális sütők közül elsőként, a grillezést, mely megismétli a fatüzelésű főzés előnyeit (zamat, íz, illat tekintetében), annak hátrányai (füst, kosz) nélkül.

Az ételek a grill és barbecue készítéssel megegyező kinézetben kerülnek ki a sütőből.

ÉJSZAKAI FŐZÉS

Az éjszakai, alacsony hőmérsékleten történő főzések és az azt követő szinten tartás a hús tökéletes megtartását teszik lehetővé minimális súlyveszteség és alacsony energiafogyasztás mellett.

Mindez nem igényel felügyeletet, mivel a főzési adatok a HACCP előírás értelmében dokumentálható és az USB interfészről letölthető.