Üzletberendezések felsőfokon

Amikor a design a funkcionalitással együtt valósul meg.

A pékségek piaci helyzete folyamatos változásokon megy keresztül, így fontos hogy lépést tartsunk a változó trendekkel. A szép üzletberendezés önmagában nem elegendő ahhoz, hogy sikerre vigyük vállalkozásunkat.

Cégünk évtizedek óta azon dolgozik, hogy sikeres üzleteket alakítson ki megrendelőinkkel. Az üzletterek kiválasztásától egészen a kulcsrakész átadásig. Piacelemzést készítünk, ami alapján segítünk kialakítani a termékportfolió összetételét és a termékprezentáció módját.

A megfelelő anyaghasználattal, formákkal, kiegészítőkkel, világítással ki tudjuk alakítani a hozzánk legközelebb álló designt, ami tükrözi az általunk képviselt értékeket és ahova vásárlóink szívesen térnek be nap mint nap.

ÁTLÁTHATÓSÁG

Azoknak a cégeknek, akik fel akarják venni a versenyt a konkurenciával, új utat kell keresniük, nagy hangsúlyt kell fektetniük az autentikus megjelenésre és a friss áru prezentációra. A boltok kialakítása során fontos, hogy a központban a friss termék legyen. Üzletünk kialakítása során elengedhetetlen, hogy termékeink megfelelően legyenek prezentálva, az üzlet egésze frissességet, professzionizmust sugározza, minden látható és kézzelfogható legyen.

A fogyasztók egyre tudatosabbak és szeretnének minél nagyobb belátást kapni arról, hogy hogyan készülnek termékeink, valójában friss áru várja-e őket nap, mint nap. Engedjünk hát belátást vásárlóink számára, a helyben sütött termékek előkészítésére, sütésére!

KAPCSOLT ÉRTÉKESÍTÉS

Az ételeket nem csak, hogy jól kell tudnunk prezentálni, de napjainkban egyre fontosabb szerepet kap a kapcsolt értékesítés is, mint például kávé, szendvics, tejtermék eladás. A reggeli időszakban jelentős a kávéfogyasztás, ha a fogyasztók meg tudják venni a pékáru mellé a kávéjukat elvitelre, az nagyban lendít a forgalmunkon. A helyben fogyasztás pedig a délutáni, esti órákban jelentős. Pár darab asztal elhelyezésével a friss pékáru mellé az emberek el tudnak fogyasztani egy kávét vagy egy forró csokoládét. Ezekkel a kiegészítő termékekkel, sokkal nagyobb árrést tudunk realizálni. A megfelelő design kialakításával egy kellemes atmoszférát tudunk kialakítani, ahol a fogyasztók szívesen tartózkodnak és hozzánk térnek be a szomszéd pékség helyett.

FENNTARTHATÓSÁG

Mindezek mellett nagyon fontos a fenntartható fejlődést is szem előtt tartanunk. Az általunk kialakított üzletek minden ergonómiai és higiéniai követelménynek megfelelnek. Innovatív, energiatakarékos gépeink, üzemeltetés során fontos szerepet kapnak. Alacsony fogyasztásának köszönhetően, költséghatékonnyá tudjuk tenni a beruházást.

Minden apró részlet annak érdekében van kialakítva, hogy a munkafolyamatok gördülékenyek és hatékonyak legyenek. Könnyen és flexibilisen állítható polcok, moduláris rendszerek, amelyek az aktuális termékkínálathoz alkalmazkodnak. Időt és pénzt tudunk megtakarítani egy jól átgondolt üzleten. Ezáltal dolgozóink is sokkal elégedettebbek lesznek és a hozzánk betérő fogyasztókra őszintén tudnak mosolyogni.