Arculati megjelenítés, térdekoráció, növénydekoráció

Az iroda tervezésénél fontosnak tartjuk a berendezés stílusát, mely alapvetően meghatározza a munkahely hangulatát, a munkatársak és ügyfél közérzetét. Ez hatással van a munkakedvre és teljesítményre.

Az arculat megjelenítése, mint például a cég logojának kiemelése, az üveg fóliázása, az irodák dekorálása teszi élővé környezetünket.

A növénydekorációk kialakítása során felmérjük vevőink igényeit és a helyszíni adottságokat, fényviszonyokat. A felmérés után ajánlatot és terveket készítünk az általunk javasoltak szerint.

Számtalan típusú, méretű növényből és kaspóból tudnak választani.

Ügyfeleink részére pontos tájékoztatást nyújtunk, a növények ápolásáról, illetve igény szerint rendszeresen kimegyünk a növényeket gondozni.

A zöldfal hazánkban még nem elterjedt - viszont mind esztétikai, mind pedig élettani hatása kiemelkedő - rendkívül látványos környezetépítészeti megoldás, mely kiemelkedő exkluzivitást, valódi egyediséget kölcsönöz az épületnek. A technológia alkalmas épületek külső homlokzatainak borítására éppúgy, mint belső falfelületek festőivé varázsolására. Mind a munkaadó, mind a dolgozó jobban élvezi az olyan munkahely előnyeit, ahol zöld a környezet. Az irodában elhelyezett dísznövények esztétikai értékükön kívül egy természetes levegőszűrő szerepét is ellátják, ezáltal megvédik egészségünket.

Kapcsolat